Nieuws

Batavus Bub Easy elektrische fiets van het jaar

Als E-Bike van het Jaar 2011 heeft de vakjury van de RAI vereniging unaniem gekozen voor de Batavus BUB Easy.

Dit is bekend gemaakt tijdens de “FietsVak”, een beurs voor de fietsvakhandel, in Rosmalen.  Uit het juryrapport:
De BUB Easy is een elektrische trapondersteunde fiets waarmee Batavus ongetwijfeld een jonge trendy doelgroep zal aanspreken. Het ontwerp van deze fiets en het persoonlijke tintje dat de fietser er zelf nog aan kan toevoegen maakt van deze BUB Easy een hele persoonlijke fiets. De accu van de fiets is geplaatst op een speciaal daarvoor ontwikkelde drager en is uitneembaar voor eenvoudig opladen. Maar bovenal zal de BUB Easy fietser worden verrast door het rijcomfort dat de elektrische trapondersteuning van deze Batavus heeft te bieden in combinatie met het ontwerp van de fiets die verder is uitgevoerd met een aluminium frame en voorzien van brede comfortbanden.

Deze BUB Easy is de elektrische versie van de standaard Batavus Bub, die vorig jaar al in de handel was. Een leuke stadsfiets met een retro uiterlijk. Het persoonlijke tintje waar het juryrapport over spreekt betreft de rode kleuraccenten die je op de foto ziet. Deze zijn vervangbaar door andere kleurtjes.

bub easy accessoires

De Batavus BUB Easy is leverbaar in zwart en wit en staat bij je fietsenmaker in de showroom met een adviesprijs van € 1.299.

Klik om te reageren

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

To Top