Nieuws

BWM Cruise e-bike

bmw-cruise-ebikeDe BMW Cruise e-bike is al een poosje te koop. Maar met de komst van de nieuwe BMW i8 special edition elektrische auto, leek het BMW leuk een speciale uitvoering van deze elektrische fiets te maken. Het bijzondere zit hem er in dat hij in een gelimiteerde uitgave van 300 stuks wordt gemaakt met dezelfde prachtige Protonic Dark Silver kleurstelling als de i8.

De wielen zijn Electric blue, waardoor het nog duidelijker wordt dat dit het tweewielige kleine broertje is van de i8. Beide vriendelijk voor het milieu, en vol eigentijdse technieken. Die zouden best leuk naast elkaar staan in de garage, toch?

Op de kleuren en de limited edition is er verder niet heel veel speciaals aan. Gewoon een fraaie hydroformed aluminium e-bike met Bosch Performance line middenmotor, geveerde voorvork en schijfremmen. De ondersteuning wordt geleverd door een 400Wh accu, die de motor (250 watt, 60Nm) van stroom voorziet. Deze motor heeft 4 verschillende modi, van ECO tot TURBO. Net als andere elektrische fietsen schakelt hij vanzelf uit als je harder dan 25 km/u gaat, toch even anders dan de vierwiel versie. Hij heeft wel meer versnellingen dan de auto, 10 om precies te zijn.

De fietsen worden geleverd met een certificaat en een speciale badge. Voor €3500 euro te koop bij de BMW dealer of online op shop.bmw.com.

Klik om te reageren

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

To Top