Reviews

Cannondale E-Series

Merk: Cannondale
Model: E-Series
Modeljaar: 2012
Prijs: €2899,-

 

Specificaties:

  • 37 Volt
  • 288 Watt
  • Li-Ion accu
  • Schijfremmen
  • Middenmotor
  • Gewicht ongeveer 22kg

Leverbaar als heren – en damesmodel, in wit en zwart.

Cannondale is een Amerikaans merk dat sinds een paar jaar ook aan de weg timmert met een kleine collectie elektrische fietsen. Deze E-Series fiets is de winnaar van de elektrische fiets van het jaar verkiezing in 2012. De motor is Bosch, op het stuur vind je de display om alles aan te sturen. Met hydraulische schijfremmen en Cannondale’s Headshock voorvork een zeer complete fiets. Met 4 standen (Eco, Tour, Sport, Speed) geeft het systeem je de kracht die je nodig hebt om elke uitdaging aan te gaan, aldus Cannondale.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Cannondale E-Series 2012 model
Average rating:  
 3 reviews
 by P Heijstek
Fietsen is weer leuk

Voordat ik deze fiets kocht fietste ik zelden tot nooit naar mijn werk, maar door de aanschaf van deze E-bike is er veel veranderd, ik kan bijna niet wachten om na het werk nog even een rondje te fietsen, samen met mijn vrouw, die er ook een heeft, samen trappen we dan op een avondje algauw 30 tot 40 km weg. Voorheen was dit gewoon ondenkbaar.

We hebben verschillende merken E-bikes uitgeprobeerd maar de Cannondale stak er met kop en schouders bovenuit qua handeling en rijeigenschappen.

Het grote voordeel bij een lekke band zijn de uitvalnaven, waardoor je supersnel een binnenband kunt vervangen.

De verschillende niveau's voor de ondersteuning zijn gewoon erg goed, en makkelijk te bedienen.

Deze fiets is met recht de E-bike 2012 geworden.

 by Peter
Beste aankoop in jaren
Welke fiets: 3

Ik ben sinds enkele maanden de trotse bezitter van een Cannondale ebike.

Ik heb de fiets in Purmerend bij Bemibikes gekocht en ben bij Bemibikes goed en professioneel geholpen en door hun advies heb ik de beste aankoop in jaren gedaan.Nog nooit was fietsen door weer en wind zo leuk, normaal fiets ik alleen met weinig wind naar mijn werk (heen en terug 50km) maar nu kan, en wil ik dagelijks fietsen.

Een groot voordeel boven andere ebikes is dat je op deze fiets ook zonder ondersteuning snel kan fietsen zelfs net zo snel als op mijn oude koga tourfiets, dit is als je het vergelijkt met andere merken echt uniek.Kortom dit is mijn beste aankoop in jaren en een echte investering. Ik beweeg meer, spaar op benzine en ik trap de stress van het werken er nu dagelijks uit.

 by cannondale_fietser
Perfectie

Fiets elke dag 30km met deze fiets en kan hem van harte aanbevelen, vooral door de perfecte / soepele ondersteuning. Niet goedkoop, maar wel heel goed.

Klik om te reageren

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

To Top