Nieuws

Cannondale Mavaro NEO City 3, e-bike van het jaar in België

Cannondale Navaro Neo City 3

Saaier kom je ze niet vaak tegen. Maar toch doet deze Cannondale Mavaro e-bike kennelijk veel harten sneller kloppen. De fiets is namelijk voor 2018 verkozen tot beste e-bike van België door de VAM, dat is zoiets als bij ons de BOVAG.

Met een saaie kleur, een saai frame, een saaie accuplaatsing en een saaie afmontage doet deze elektrische fiets eigenlijk helemaal niets fout. Overal is gekozen voor degelijke componenten die zich technisch hebben bewezen. Nergens iets nieuws, geen enkel risico. Dan krijg je dus automatisch een fiets waar weinig op aan te merken valt.

Prima prestaties

Geef je niets om het uiterlijk, maar des te meer om rijgedrag, prestaties en betrouwbaarheid, spoed je dan naar de winkel om voor € 2.999 de beste e-bike van 2018 te scoren. De jury verkoos deze elektrische fiets van Cannondale tot beste vanwege de uitstekende rijeigenschappen. De fiets behaalde zeer hoge scores op vlak van ondersteuning en soepelheid van de motor. Daarnaast werden stuurgedrag en wendbaarheid geroemd. Logisch, want de motor zit lekker laag, de wielbasis is kort dankzij de accuplaatsing voor de zitbuis en de ondersteuning van de Bosch Active Line motor wordt alom geprezen.

Overige specificaties

De Mavaro is afgemonteerd met een Deore achterderailleur, daarmee kun je schakelen tussen de 10 versnellingen. Verder dikke banden voor extra grip en comfort, een verende voorvork, schijfremmen en een set prima lampen. Verder is er weinig over te melden, had ik al gezegd dat het een beetje een saaie fiets is? 😉

Meer info: cannondale.com

Klik om te reageren

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

To Top