Nieuws

E-bike Xperience 2019, win gratis kaarten [Kaartjes zijn vergeven]

Op zoek naar een elektrische fiets en zie je door de bomen het bos niet meer? Dan is het een goed idee om komend weekend de E-bike Experience te bezoeken. Een beurs met het grootste aanbod e-bikes bij elkaar. Waar je je door experts kunt laten voorlichten en waar je de fietsen in het echt kunt zien, aanraken én zelfs testen! Dat is toch even anders dan op een scherm bekijken vanachter je computer of tablet. De beurs vindt plaats in de Jaarbeurs in Utrecht en duurt van 1 t/m 3 maart. Met hetzelfde ticket kun je ook de Fiets&Wandelbeurs bezoeken en de (op race en mtb gerichte) Bike MOTION beurs.

Wij hebben 5x twee gratis toegangsbewijzen, lees onderaan dit artikel hoe je kans maakt op deze tickets.

Indoor testparcours

Het aanbod is enorm en groeit met de populariteit van de e-bike mee. Maar waar moet je precies op letten? En wat maakt de ene fiets nu meer geschikt dan de ander? Hoe is het nu om op zo’n speed pedelec te zitten en 45 km/uur te rijden?

Om al je vragen over e-bikes te beantwoorden ben je op deze beurs aan het juiste adres. Hier vind je het grootste aanbod e-bikes bij elkaar, die je allemaal kunt testen op verschillende ondergronden op het grootste indoor testparcours van Europa. Ook vind je er alles over toebehoren en krijg je deskundig advies van de mensen achter het product. Zo wordt jouw zoektocht naar de perfect passende e-bike het allermakkelijkst!

Als je wilt testen moet je even een testvoucher invullen. Het best doe je dat vooraf, dat voorkomt lang wachten op de dag zelf. Je vindt de vouchers hier.

Veel deelnemende merken

Er zijn maar liefst 70 merken aanwezig op de beurs, we noemen er willekeurig een aantal: Koga, Sparta, Stromer, Pegasus, Flyer, Hercules, Dutch-ID, Popal, Bulls, Victoria, Qwic, Giant, Specialized, Cube, Cannondale. Voor een volledig overzicht kijk je even op de site van de Jaarbeurs. Daar vind je ook een plattegrond.

Ook staan de mensen achter de Bafang, Bosch en Shimano aandrijfsystemen er met uitgebreide stands. Daar kun je terecht met al je vragen over accuradius, motormanagement, displays, software, kettingslijtage en wat nu de beste plek is voor de motor.

Win gratis toegang [Kaarten zijn op]

In samenwerking met de E-bike Xperience mogen we 5x twee toegangskaarten weggeven. Je maakt kans door onderaan dit bericht een reactie achter te laten. De redactie kiest de winnaars, over de uitslag geen correspondentie. We nemen contact met de winnaars op via mail, dus laat even een werkend mailadres achter.

De beurs vindt plaats van 1 t/m 3 maart in de Jaarbeurs in Utrecht.

De openingstijden zijn:
Vrijdag 1 maart: 10.00 – 17.00 uur
Zaterdag 2 maart: 10.00 – 17.00 uur
Zondag 3 maart: 10.00 – 17.00 uur

Meer info vind je op de site: www.ebikexperience.nl

11 Reacties

11 Comments

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

To Top