Nieuws

E-bike Xperience 2019, win gratis kaarten [Kaartjes zijn vergeven]

Op zoek naar een elektrische fiets en zie je door de bomen het bos niet meer? Dan is het een goed idee om komend weekend de E-bike Experience te bezoeken. Een beurs met het grootste aanbod e-bikes bij elkaar. Waar je je door experts kunt laten voorlichten en waar je de fietsen in het echt kunt zien, aanraken én zelfs testen! Dat is toch even anders dan op een scherm bekijken vanachter je computer of tablet. De beurs vindt plaats in de Jaarbeurs in Utrecht en duurt van 1 t/m 3 maart. Met hetzelfde ticket kun je ook de Fiets&Wandelbeurs bezoeken en de (op race en mtb gerichte) Bike MOTION beurs.

Wij hebben 5x twee gratis toegangsbewijzen, lees onderaan dit artikel hoe je kans maakt op deze tickets.

Indoor testparcours

Het aanbod is enorm en groeit met de populariteit van de e-bike mee. Maar waar moet je precies op letten? En wat maakt de ene fiets nu meer geschikt dan de ander? Hoe is het nu om op zo’n speed pedelec te zitten en 45 km/uur te rijden?

Om al je vragen over e-bikes te beantwoorden ben je op deze beurs aan het juiste adres. Hier vind je het grootste aanbod e-bikes bij elkaar, die je allemaal kunt testen op verschillende ondergronden op het grootste indoor testparcours van Europa. Ook vind je er alles over toebehoren en krijg je deskundig advies van de mensen achter het product. Zo wordt jouw zoektocht naar de perfect passende e-bike het allermakkelijkst!

Als je wilt testen moet je even een testvoucher invullen. Het best doe je dat vooraf, dat voorkomt lang wachten op de dag zelf. Je vindt de vouchers hier.

Veel deelnemende merken

Er zijn maar liefst 70 merken aanwezig op de beurs, we noemen er willekeurig een aantal: Koga, Sparta, Stromer, Pegasus, Flyer, Hercules, Dutch-ID, Popal, Bulls, Victoria, Qwic, Giant, Specialized, Cube, Cannondale. Voor een volledig overzicht kijk je even op de site van de Jaarbeurs. Daar vind je ook een plattegrond.

Ook staan de mensen achter de Bafang, Bosch en Shimano aandrijfsystemen er met uitgebreide stands. Daar kun je terecht met al je vragen over accuradius, motormanagement, displays, software, kettingslijtage en wat nu de beste plek is voor de motor.

Win gratis toegang [Kaarten zijn op]

In samenwerking met de E-bike Xperience mogen we 5x twee toegangskaarten weggeven. Je maakt kans door onderaan dit bericht een reactie achter te laten. De redactie kiest de winnaars, over de uitslag geen correspondentie. We nemen contact met de winnaars op via mail, dus laat even een werkend mailadres achter.

De beurs vindt plaats van 1 t/m 3 maart in de Jaarbeurs in Utrecht.

De openingstijden zijn:
Vrijdag 1 maart: 10.00 – 17.00 uur
Zaterdag 2 maart: 10.00 – 17.00 uur
Zondag 3 maart: 10.00 – 17.00 uur

Meer info vind je op de site: www.ebikexperience.nl

11 Reacties

11 Comments

 1. rein overkamp

  27/02/2019 at 19:37

  Sowieso elk jaar weer smullen geblazen! Ik ben vooral van de glimmertjes en high end spullen.
  Maar wil dit jaar vooral eens naar hoge velgen kijken.

 2. Maikel Baarda

  28/02/2019 at 10:22

  OOOOOHHHH!!! Ik kan niet wachten om een electrische mountainbike uit te testen! En waar kan dat beter dan op de E-Bike Experience!

 3. Bike2fix

  28/02/2019 at 11:36

  Het lijkt wel wie het hardste schreeuwt verkoopt de meeste fietsen, koop aub bij de vakhandel en ga voor een compleet product met service zo laat je de ondernemer op de hoek overleven en heb je het meeste plezier van je e-bike

 4. Jaap van der Borg

  28/02/2019 at 11:55

  Geweldig al die merken onder 1 dak. Keuze alom, en daarom ga ik daar heen om te ervaren te proeven van al dat moois, en niet naar al die afzonderlijke dealers. Kortom: 100 % plezier en dat op 1 dag.

 5. Martin van der Klauw

  28/02/2019 at 13:23

  Al jaren ben ik in het bezit van een e-bike, naar volle tevredenheid. Dit jaar ga ik op zoek naar een moderner exemplaar, met nuvinci in combinatie met een belt-drive. De eb-bike experience lijkt me een uitstekende gelegenheid om daarnaar op zoek te gaan.

 6. Marjan Veldhuijzen

  28/02/2019 at 13:25

  Het lijkt mij leuk om te komen en het zou nog leuker zijn om 2 gratis kaartjes te mogen ontvangen.

 7. Gert

  28/02/2019 at 13:44

  De fiets van de toekomst!

  Elektrische fietsen zijn helemaal hot! Door dit op grote schaal aan het publiek bekend te maken via ELEKTRABIKES zal de al reeds grote populatie nog weer een extra boost krijgen. Mooi Mooi Mooi!!!

  Door de snelle ontwikkeling van de E-Bikes is het van belang dat je het actuele aanbod kunt zien én testen!
  Het fietsparkoers en alle bekende beschikbare merken bij elkaar kan je tot een voor jou passende keuze komen.
  Dit is de plaats waar je moet zijn voor de E-Bike.

  ELEKTRABIKES eigenlijk elk jaar wel een bezoek waard!

 8. Bert Oostveen

  28/02/2019 at 14:57

  Ik ben heel erg benieuwd naar de E-bike’s het is voor mijn de vinding van deze eeuw, overdreven nee hoor je moet eerst ervaren wat het is dan kom je er vanzelf achter dat indien je een bepaalde leeftijd bereikt dit het summum van fietsen is.En dan de informatie via Elektrabikes prachtig en overzichtelijk en actueel.
  bertoostveen1@gmail.com

 9. Wilma Jansen

  28/02/2019 at 17:04

  Ik heb al heel wat jaartjes een Koga Myata ebike en deze bevalt me prima. Eigenlijk ben ik wel toe aan een nieuwe ebike. Maar er zijn er zoveel en lichtere en modernere dat ik door de bomen het bos niet meer zie. Deze beurs zou wel een uitkomst zijn en hoop dan ook op winnende toegangsbewijzen. Zodat ik na een dagje kijken en proberen tot een goede keuze kan komen. Zodat we in de vakanties weer een hoop plezier van onze fietsen kunnen hebben.

 10. John Nathalia

  28/02/2019 at 18:24

  Geachte heer/mevrouw, door de vele soorten/ types e-BIKE die te koop zijn, heeft de organisatie met deze e-BIKE experience evenement een uittekende aangelegenheid tot openbaring gebracht met de mogelijkheid om na een gemaakte proefrit met diverse types e-BIKE zelf te kunnen ervaren welke e-BIKE wij zullen aanschaffen.

 11. Redactie

  01/03/2019 at 08:12

  Dank voor de reacties iedereen. De kaartjes zijn ondertussen vergeven. Winnaars hebben via e-mail bericht gekregen.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

To Top