Nieuws

Elektrische fietsen van Harley-Davidson

Een Harley-Davidson zonder geluid? Je kunt het je niet voorstellen, maar ze komen er aan…..met zijn drieën maar liefst. Want het Amerikaanse motormerk komt met drie elektrische fietsen, die worden gepresenteerd tijdens de EICMA Motorcycle Show in Milaan. We hebben alvast wat foto’s.

Het design is best cool, hoewel we van een merk als Harley eigenlijk een nog iets bruter uiterlijk verwachten. Zoals bij de B4- e-cruizers bijvoorbeeld.  Maar de fietsen die nu getoond worden zien er gewoon stoer en goed fietsbaar uit. De drie modellen komen in 2020 in de winkels. Het gaat om een low-rider, en twee modellen met een bovenbuis.

Weinig onderhoud

De specificaties en prijzen zijn nog niet vrijgegeven, maar op de foto’s zien we in ieder geval al dat er middenmotoren gebruikt worden en dat het achterwiel wordt aangedreven met een riem in plaats van een ketting. Lekker onderhoudsvrij dus! Verder schijfremmen, kabels netjes in het frame en dikke Schwalbe Super Moto-X banden voor veel grip en de echte Harley-look.  Geen onzinnige vering in de voorvork of het zadel, mooie zwarte velgen en een cleane cockpit, fraai! De zwarte fiets met de blauw blokjes als detail willen we best in de schuur hebben.

We zijn heel benieuwd hoeveel Harley rijders er zo’n e-bike bijkopen om stilletjes naar het winkelcentrum te kunnen rijden.

Foto’s: Harley-Davidson

 

2 Reacties

2 Comments

  1. Pingback: Harley Davidson E Bike | www.harley-davidson.com - Inlog NL

  2. Pingback: Harley Davidson E Bike | www.harley-davidson.com - Inlog NL

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

To Top