Nieuws

Elektrische OV-fiets

Dat is nog eens een milieuvriendelijk dagje uit. Met de trein naar de plaats van bestemming en dan met een elektrische OV-Fiets een lekker rondje fietsen. Dat kan nu op 10 stations van de NS. Het gaat om een proef die na een half jaar geëvalueerd wordt. Of de NS na dat half jaar doorgaat met het verhuren van e-bikes ligt aan verschillende factoren. is er voldoende animo bij de reizigers, hoe bevalt de fiets, hoe bevalt het de NS?

De NS wil zoveel mogelijk reizigers vragen om een proefrit te maken, en daarom betaal je voor de eerste keer huren dezelfde prijs als voor een gewone OV-fiets. Elke abonnee kan één dag één fiets huren voor deze introductieprijs.

Na de eerste rit ontvangt je van de NS een uitnodiging voor het invullen van een online enquête. Je mening is mede bepalend voor de vraag of en hoe ze verder gaan met de elektrische OV-fiets. Maak dus een proefrit voor € 3,-!

De deelnemende stations zijn: Breda,Den Haag Centraal, Eindhoven, Gouda, ’s Hertogenbosch, Leeuwarden,Maastricht, Nijmegen, Rotterdam Centraal en Utrecht Centraal.

1 Reactie

1 Reactie

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

To Top