Nieuws

Fair claim bij Sparta

Sparta is “eerlijk”………zeggen ze zelf. En we hebben geen enkele reden om ze niet geloven.

In onderstaand, tenenkrommend commerciëel, filmpje laten ze even zien hoe gemakkelijk een elektrische fiets in het gebruik is. En dan vooral de Sparta Ion. 

De accu opladen terwijl je op het terras zit. Na een ritje de accu onder je arm mee naar binnen om hem even aan het stopcontact te hangen. Ze hebben volkomen gelijk, elektrische fietsen zijn gemakkelijk in het gebruik en de actieradius wordt door veel leveranciers mooier voorgesteld dan hij is.

Met een prachtig “Fair claim” logo, pleit Sparta voor eerlijke voorlichting. Iets dat wij uiteraard erg toejuichen. Probleem is echter dat je daarvoor als consument wel moet weten hoe jouw rijgedrag zich verhoudt tot dat van “de gemiddelde” fietser. Heb jij vaker wind tegen? Ben je zwaarder? Pomp je je banden niet vaak op? Heb je veel bruggen in je parcours? Allemaal zaken waarmee je de actieradius enorm beïnvloed. Je weet dus pas echt hoelang jouw accu meegaat als je hem een paar keer zelf leeg hebt getrapt. Neemt niet weg dat het een nobel streven is van Sparta!

{source}
<iframe width=”504″ height=”310″ src=”http://www.youtube.com/embed/4f-iZP5CXzw” frameborder=”0″ allowfullscreen></iframe>
{/source}

Klik om te reageren

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

To Top