Reviews

Flyer C-Serie

Merk: Flyer
Model: C-Serie
Modeljaar: 2012
Prijs: vanaf €2599,-

 

Specificaties:

  • 26 Volt
  • Li-Ion accu 12 Ah
  • Diverse afmontages
  • Motor in het voorwiel
  • Progressieve ondersteuning

De Flyer C-Serie is speciaal ontworpen om maximaal comfort aan haar berijder te bieden. De C staat niet alleen voor Comfort, maar ook voor City. Want dit model is de juiste keus voor stadsritten, voor het doen van boodschappen en rijden op minder goede wegen. De fiets heeft een lage instap, een wat rechtere zitpositie en is zeer stabiel. De verende zadelpen en voorvork, het ergonomische stuur, de brede en hoge 26 inch banden zorgen voor zeer prettige rijeigenschappen onder alle omstandigheden. Het frame heeft een zeer lage instap waarmee het ook de juiste keuze is voor mensen die wat slechter ter been zijn. De eenvoudige bediening en het compacte ontwerp maakt de fiets zeer gewild en uiterst comfortabel.

Alle modellen zijn uitgerust met de krachtige Panasonic premium motor en worden volgens de hoogste kwaliteitseisen vervaardigd. Alle modellen zijn met de bedrijfszekere, lichte en sterke Lithium Ion accu’s uitgerust. De Flyer C-Serie is er in negen verschillende uitrustingsniveaus. De C-Serie is zowel in dames- als herenmodel verkrijgbaar.

Dit zijn de leverbare modellen en hun prijs:

C5 Premium (alleen 12Ah): €2599,00
C8Premium: €2999,00
C6 Deluxe: €2999,00
C8 Deluxe: €3099,00

Duimgashendel

Uw Flyer kan uitgerust worden met een duimgashendel. Daarmee activeert u de motor tot een maximum snelheid van 6 km per uur. Ideaal om probleemloos een heel steile brug met de fiets aan de hand te nemen of de fiets uit de kelder te halen. De duimgashandel kan naderhand ingebouwd worden door uw dealer en kost € 140,-.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Flyer C-Serie
Average rating:  
 0 reviews
Klik om te reageren

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

To Top