Nieuws

Flyer Cargo elektrische transport fiets

flyer cargo elektrische fietsDe compacte Flyer Cargo elektrische transport fiets is nu dan ook verkrijgbaar met de traploze NuVinci versnellingsnaaf. Het draagvermogen is nog steeds 160kg. Een elektrische fiets dus, om flink wat spullen mee te kunnen vervoeren. Daarvoor is ruim voldoende power aanwezig. De Cargo wordt namelijk uitgevoerd met een  Panasonic 13,2 Ah 36V (475 Wh) of 15,4 Ah 36V (555 Wh) accu. Genoeg om met een flinke lading toch nog genoeg actieradius over te houden. Alles bij elkaar levert wel een flink gewicht op….32 kilo weegt deze Cargo maar liefst.

Deze Flyer is geschikt voor zowel het zware werk als voor pleziertochtjes. Meest opvallend aan de Flyer Cargo zijn de afmetingen. Die zijn eigenlijk best normaal te noemen, waardoor de fiets niet meer ruimte in gebruik neemt dan een doorsnee fiets in de garage of de achtertuin. De Zwitserse bouwers zetten de Cargo dan ook in de markt als vrijetijdsfiets, waarmee je ook een flinke vracht boodschappen kunt doen. Met de draagrekken voor en achter kan al heel wat vervoerd worden, daarnaast beschikt de fiets ook nog over bevestigingspunten voor fietstassen.

flyer cargo elektrische fietsDe Flyer Cargo met NuVinci naaf is geschikt voor zowel het zware werk als voor pleziertochtjes. De krachtige middenmotor brengt zijn energie over aan de NuVinci naaf met traploze versnelling of aan een Shimano XT achternaaf, die keuze maak je bij aanschaf. De sterke NuVinci naaf overleefde zelfs een 16.000 km lange duurtest in Australië. Ook de wielen en de hydraulisch bediende Magura MT4 schijfremmen zijn berekend op een zware lading. Een ideale fiets om in één keer al je wekelijkse boodschappen binnen te halen…. als je daar na het afrekenen van de factuur van  €4199,- nog geld voor over hebt.

1 Reactie

1 Reactie

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

To Top