Nieuws

Gazelle in 2011

Op de website van Gazelle zijn sinds kort alle nieuwe modellen voor 2011 te vinden. 

Het weer nodigt nog niet direct uit tot lekker buiten fietsen, maar dat geeft je wel mooi de gelegenheid je alvast wat te oriënteren op wat er nieuw is in 2011. Voor het gemak hebben we ook deze nieuwe modellen netjes in onze koopgids gezet. Zo zijn ze goed te vergelijken met de fietsen van de concurrentie. Want voor je het weet is het weer voorjaar, schieten de krokussen de grond uit en is het spitsuur bij je fietsenmaker. 

De nieuwe modellen zijn meerendeels leverbaar vanaf februari. Een brochure met alle informatie vind je op de website van Gazelle. Als je hier klikt ga je er rechtstreeks naar toe.

Een model dat er wat ons betreft uitspringt is de Gazelle Chamonix Pure Innergy (wie verzint dit soort namen eigenlijk?) in de kleur NY Cab Yellow. Zo geel als een New Yorkse taxi dus. Leuk als woon-werk fiets of om mee naar school te gaan. Hij valt in ieder geval lekker op in het fietsenrek. 
Deze Pure Innergy is één van de instap-modellen van Gazelle. Met een gesloten kettingkast, 7 versnellingen en een simpele rotatiesensor die zorgt dat de motor wordt ingeschakeld. Net als bij alle andere e-bikes van Gazelle heb je ook bij dit model de keuze uit 3 accu’s. Goud, zilver of brons. Met deze laatste komt dit gele monster op €1799,-

Hoe dat zit met die accusoorten legden we eerder al eens uit: https://www.elektrabikes.nl/Keuze-bij-Gazelle.html

Klik om te reageren

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

To Top