Nieuws

Goedkope elektrische fietsen in Limburg

Als je op zoek bent naar een manier om aan goedkope elektrische fietsen te komen, dan heeft de Provincie Limburg goed nieuws voor je. Zij stelt namelijk duizend kortingsvouchers ter beschikking waarmee dus maximaal duizend werknemers in Limburg €100,- korting krijgen op de aanschaf van een elektrische fiets.

Hierdoor wordt het voor forenzen aantrekkelijk om over te stappen van de auto op de elektrische fiets, zegt de Provincie Limburg op haar website. Het doel is het autogebruik verminderen, waardoor de luchtkwaliteit in Limburg verbetert. ‘Bovendien is fietsen een gezond alternatief voor de auto’.

Die vouchers lever je vervolgens in bij de rijwielhandelaar via het ForenZo platform. Daarmee kunnen Limburgse werknemers vouchers ter waarde van €100,- aanvragen voor de aanschaf van de e-bike. Deze vouchers kunnen dan bij de rijwielhandelaar worden verzilverd.

ForenZo is een landelijk platform, ontwikkeld op initiatief van de ANWB en heeft als doel het stimuleren van duurzaam en kostenefficiënt woon-werkverkeer.

ForenZo geeft, voor werknemers van bedrijven die zijn aangesloten, reisadvies op maat en biedt naast diverse kortingen ook een gratis 3-jarige e-bike verzekering aan. Een proefrit op een elektrische fiets behoort ook tot de mogelijkheden. Dus ben je woonachtig in Limburg….uit die auto en op de fiets. Nu nog voordeliger! Via de simpele rekenmodule op deze site kun je makkelijk berekenen hoeveel je bespaard als je de auto laat staan en de fiets neemt naar het werk.

Klik om te reageren

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

To Top