Nieuws

Gratis pechhulp bij aanschaf Trek RIDE+

Pechhulp voor de elektrische fiets

Pechhulp voor de elektrische fietsIn 2013 biedt Trek bij aanschaf van één van hun RIDE+ elektrische fietsen een jaar lang gratis pechhulp aan. De service wordt uitgevoerd door de ANWB, die sinds afgelopen jaar niet alleen automobilisten helpt, maar ook fietsers.

Pech onderweg kan iedereen overkomen, hoe goed je elektrische fiets ook is onderhouden. Een lekke band kan bijvoorbeeld vrij lastig zijn als de binnenband echt vervangen moet worden. De “Trek Mobiliteitsgarantie”, zoals de service heet,  doet er alles aan om haar klanten zorgeloos mobiel te houden. De mobiliteitsgarantie geldt voor modeljaar 2012 en nieuwer. Dus koop je in 2013 een fiets uit 2012 (korting!), dan krijg je de service ook. De nieuwe service van Trek streeft naar het ter plekke verrichten van een (nood)reparatie, zodat je de fietstocht weer veilig kunt vervolgen met je eigen Trek e-bike.

Mocht dit niet lukken of als direct duidelijk is dat dit niet mogelijk is, dan wordt er gezorgd dat jij en één eventuele medereiziger weer snel en veilig thuis komen. Je elektrische fiets wordt, als je dat wilt, naar de dichtstbijzijnde Trek-dealer gebracht. Of naar één door jou op te geven adres in Nederland, binnen een straal van 25 km van de pechlocatie.

Het addertje onder het gras, als je het zo al mag noemen, zit hem natuurlijk in het feit dat je na een jaar wél moet gaan betalen voor de service. Dan is de ANWB uiteraard de lachende derde, ook al kunnen we ons voorstellen dat je zelf ook vrolijk wordt als je snel weer verder kunt na een pechgevalletje ver van huis. De prijs voor een jaar pechhulp is op dit moment 32 euro.

1 Reactie

1 Reactie

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

To Top