Kalkhoff

Ben jij de bezitter van een elektrische fiets van het Duitse merk Kalkhoff? Dan zijn we benieuwd naar jouw ervaring hiermee. Geef hieronder je oordeel en help toekomstige e-bike bezitters bij het maken van hun keuze. Alvast bedankt namens alle lezers.

Je vindt de fietsen van Kalkhoff op deze site: http://www.kalkhoff-bikes.com/

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Kalkhoff
Average rating:  
 4 reviews
by Weltjens Anita on Kalkhoff
pech
Welke fiets: exite i8 riem

Zeer tevreden met mijn Kalkhoff, al veel km fietsplezier gehad.
Zeer comfortabel fietsen.
Goede service wat betreft vervangen van stukken, helaas zeer spijtig dat ik mijn fiets weken moet missen als hij binnen is voor reparatie. Dit is naar mijn mening al teveel gebeurd in de nu twee jaar dat ik met Kalkhoff fiets.
Zeker als dit je vervoermiddel is naar je werkplaats.

M.V.G

Anita

by Kloppenburg on Kalkhoff
Prima e-bike
Welke fiets: Raleigh Dover Impulse (Kalkhoff)

E-bike update: wij fietsen sinds oktober 2012 op een Raleigh (Kalkhoff fiets geassembleerd in Dld. met Raleigh plakkertjes) met 15 Ah accu, na elke tocht gaat de accu weer aan de lader en ‘s winters worden de accu’s binnen bewaard en opgeladen. Deze week een mooie tocht (70 km) gemaakt rond Ootmarsum glooiend terrein met regelmatig ondersteuning in de hoogste stand, bij thuiskomst nog 25% accupower over dus 100 km met 1 lading is goed mogelijk (oorspronkelijk 120 km). Het accuvermogen-verlies valt dus alleszins mee over de afgelopen 6 jaar. De eenvoudige sturing van het elektrische systeem werkt prima (drie ledjes), de stijfheid van de fiets is prima, de zit is goed in te stellen en de hydrauliche velgremmen werken al jaren prima. Kortom: veel fietsplezier de afgelopen 6 jaar gehad.

by Jan on Kalkhoff
ondersteuning
Welke fiets: Kalkhoff Agattu Impulse 8hs

Op zich een fijne fiets met grote actieradius (tot 140 km), maar ik denk dat dit komt door te weinig hulp (drie niveaus). De maximale ondersteuning zou meer moeten geven. Pak ik de Koga van mijn partner dan geeft die op stand 3 (van de 5)meer dan de Kalkhoff op maximaal. Ook heb ik een ander rad laten zetten omdat het trap tempo veel te hoog lag zelfs op versnelling 8 (max) Dat is nu beter en rij ik op het vlakke met weing wind 6e versnelling 17 km p/u, maar zou meer trapondersteuning willen.

by P. Volgers on Kalkhoff
Beoordeling E - Bike
Welke fiets: Kalkhoff Pro Connect Impuls 10M

Kalkhoff Pro Connectie 10 M accu 36v 603Wh 17Ah
Prima fiets!
Gekocht 5 april 2016
Nu ruim 1800 km meegefietst in een jaar tijd. Twee servicebeurten gehad bij de dealer.
Tot nu toe veel plezier van de fiets.
De actieradius bij power ruim 100 kilometer per laadbeurt.

To Top