Reviews

Kalkhoff Pro Connect

Kalkhoff Pro Connect elektrische fietsMerk: Kalkhoff
Model: Pro Connect S10-36 XT
Modeljaar: 2012
Prijs: €3399,-

 

Specificaties:

  • 36 Volt
  • 504 Watt
  • Li-Ion accu
  • Schijfremmen
  • Middenmotor
  • 30 Versnellingen
  • Gewicht ongeveer 23kg

Leverbaar als heren – en damesmodel.

Kalkhoff is een Duits merk met een goede naam op het gebied van betrouwbaarheid. Deze elektrische fiets is uitgerust met een Panasonic middenmotor, waardoor de balans prima in orde is. De accu is, zoals bij veel Kalkhoff fietsen, geplaatst achter de zitbuis. Dit zorgt voor een goede gewichtsverdeling en een wat langere wielbasis.

De geveerde voorvork en Continental anti-lek banden zorgen voor het nodige comfort. Met een dikke 504 Watt accu heeft deze fiets ook ruim voldoende actieradius voor langere tochten.

De Pro Connect is uitgerust met 30 versnellingen van Shimano. De XT-groep, ook veel gebruikt op mountainbikes staat garant voor probleemloos schakelen. De verlichting is ook al dik in orde, Busch en Muller ledverlichting met wel 60lux. Om het feest compleet te maken is de fiets ook nog uitgerust met een rij-/duwhulp. Daarmee kun je de motor als je bijvoorbeeld lopend een steile garage uit moet even laten meehelpen.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Kalkhoff Pro Connect S10-36 XT
Average rating:  
 1 reviews
 by Tom Catry
Kalkhoff Pro Connect
Welke fiets: Geen

Besteld in November, toen werd als leveringsdatum februari opgegeven. Ondertussen zijn we eind April en is de fiets nog steeds niet geleverd. Jammer, maar men heeft bij mij alvast een valse start genomen.

Klik om te reageren

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

To Top