Nieuws

Keuze bij Gazelle

Ook Gazelle heeft de nieuwe collectie online staan. Vijf modellen van basis tot luxe in een prijsrange die begint bij 1649 euro bij de Pure Innergy. Deze “Pure” is een simpel model dat begint te helpen zodra je begint met trappen. Of je nu hard of zacht trapt, de ondersteuning blijft gelijk. De duurdere modellen hebben wel een krachtsensor. Deze passen hun ondersteuning dus aan tijdens het fietsen. De meerprijs zonder meer waard als je het ons vraagt. 

Goed idee van Gazelle is het keuzesysteem in de accu’s. Ze geven je de keuze uit 3 soorten acccu’s. Brons, zilver en goud. Waarbij brons een accu is waarmee je gemiddeld 55 kilometer kunt afleggen. Dat is bijna de 60km die volgens onze poll het meest gewenst is. Zilver levert voor 80km stroom en met goud kun je rond de 120km afleggen.

De prijzen van de fietsen zijn gebaseerd op een meegeleverde bronzen accu. Wil je zilver, dan is er een meerprijs van 80 euro. Goud kost je 150 euro meer. Op de website van Gazelle vind je nog veel meer info en ook detailfoto’s. Ook de brochure is daar te downloaden.

Klik om te reageren

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

To Top