Nieuws

Koga E-Tour wint grote prijs

Koga E-TourDe E-Tour, de nieuwe elektrische fiets van Koga, is beloond met een iF Product Design Award 2012 in de categorie Leisure en Lifestyle. 

Dit is één van meest toonaangevende designprijzen ter wereld, georganiseerd door de International Forum Design gevestigd in Hannover, München, Taiwan, Korea and Brazilië.

De e-bike van Koga werdt gekozen uit 4.322 producten die zijn ingezonden uit 48 landen. De jury beoordeelde de inzending op basis van diverse criteria zoals design kwaliteit, innovatieniveau, mileu-aspecten, functionaliteit,ergonomie, gebruiksvriendelijkheid en veiligheid.

De jury koos voor de E-Tour  omdat deze het beste van twee werelden vertegenwoordigd. De E-Tour is een model dat een clean design combineert met optimale prestaties. De compacte batterij is bijna onzichtbaar weggewerkt in de onderbuis en kan eenvoudig verwijderd worden om op te laden. Door dit  innovatieve design is deze fiets niet direct herkenbaar meer als een E-bike, met als bijkomend voordeel daat er een optimale gewichtsbalans bereikt wordt. De accu in het frame is op zich ook de meest logische plaats om dat relatief zware onderdeel in op te bergen. Mooi beschermd tegen schokken en botsingen. Het zwaartepunt wordt ook nog eens naar beneden gebracht, in vergelijking met accu’s in de bagagedrager, wat de stuureigenschappen alleen maar ten goede kan komen.

De Koga E-Tour staat in de showroom van de Koga dealers met een adviesprijs van €2999,-

Klik om te reageren

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

To Top