Nieuws

Koga Miyata is dood, lang leve Koga

Koga Miyata is niet meer. Per 1 oktober wordt er alleen nog maar gesproken over Koga. Kort maar krachtig! Verder veranderd er overigens niets.

Koga dus, zij hebben hun nieuwe collectie elektrische fietsen vanaf nu online staan. Daar hebben ze helaas niet veel werk van gemaakt. Veel meer dan wat saaie tabellen met alle specificaties en de obligate foto van de fiets van opzij ga je er niet vinden. Geen detailfoto’s, geen leuke video. Jammer, want de fietsen zijn het bekijken best waard.

De tesla naamgeving is verdwenen, daarvoor in de plaats zijn er nu twaalf modellen gekomen. De fietsen blijven, zoals we van Koga gewend zijn, gepositioneerd in het hogere segment. Met prijzen tussen de 2899 en 3499 euro doet Koga duidelijk niet mee aan het prijsvechten van de “Chineze” merken. Eigenlijk zijn het trouwens maar zes modellen, maar ze hebben er een L en een G achter geplakt om er twaalf van te maken. L voor Lady en G voor Gentleman, of zou het voor Laag en Groot staan?

Zo hebben wij ze dan ook maar in onze “koopgids” gezet. Kun je meteen mooi het verschil in gewicht tussen het heren en het damesmodel zien.
Die koopgids wordt op dit moment trouwens vernieuwd om alle gegevens van de 2011 modelletjes er in te krijgen. Zo blijft het mogelijk om op onze site (bijna) alle elektrische fietsen die in Nederland te koop zijn met elkaar te vergelijken op prijs, gewicht en specificaties. Als je onverhoopt toch nog een merk mist horen we dat graag! Gebruik daarvoor even de contact button in het menu aan de linkerkant van deze website.

Klik om te reageren

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

To Top