Laatste reviews elektrische fietsen

Onderstaand de laatste reviews van onze lezers

 by van waeyenberghe lubin on Peper
fiets
Welke fiets: peper sq 7.2

dag mei 2014 peperfiets aangeschaft , nu mei 2021 rij nog steeds op de peperfiets maar bat. is ook op en op is op 20 km en gedaan .
nu revisie van de battery van 10ah naar 11,6 ah en 324 euro betaald en ik kan nu 50 km rijden wat erg weinig is met een capaciteit van 15 % meer , maar een leuke fiets om mee te rijden

 by Frank on Qwic
Betrouwbaarheid QWIC
Welke fiets: MA11 Performance Speed

Bijzonder slechte ervaring met de betrouwbaarheid van de Brose TF motor: bij 5000km inmiddels 2x vervangen onder garantie. Bij de 2e keer is tevens de accu (735Wh) defect geraakt. Bij het vervangen van de motor is het achterlicht defect geraakt, en bij het update wordt de verlichting van de fiets uitgeschakeld (alleen te verhelpen door de dealer + QWIC). Inmiddels voor € 3800,- aan rekeningen liggen: Alles onder garantie welliswaar, maar dit betekent dat na de garantieperiode van 2 jaar de fiets is afgeschreven.

Kortom : speedpedelecs met een Brose TF middenmotor links laten liggen!

 by Kees on Koga
Review
Welke fiets: Nova evo

Ik ben zeer ontevreden over de nova evo van dik 4000 euro.2 stuks gekocht helaas.nog nooit zoon ramelende fiets gehad.het is of ik altijd even de Belgische kasseien fiets.

Page 1 of 13:
«
 
 
1
2
3
 
»
 

Klik om te reageren

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

To Top