Nieuws

Maak een testrit van 1000 kilometer en win een Ampler

Ampler Bikes daagt jou uit om een testrit te maken….. van 1000 kilometer! Ze willen jou de kans geven op de testrit van je leven. Iedereen kan zich nu aanmelden met een route van tussen de 500 en 1000 km. Als je testrit slaagt, dan is de fiets voor jou!

Hoe kun je meedoen?

De enige voorwaarde is dat je testroute richting de 1000 km gaat en binnen Europa is. Ampler Bikes zorgt tijdens de rit voor een fiets, accomodaties en ondersteuning. En omdat het een testrit is, mag de rijder, indien de testrit bevalt natuurlijk, de fiets houden.Plan een route die tot 1000 km lang is (met Komoot, Strava of Maps) en deel de link met Ampler.
Schrijf een kort verhaal over jezelf en waarom je mee wil doen. Samen meedoen mag ook. Schrijf dan ook een stukje over je partner.
Kies je favoriete Ampler Bike uit – deze mag je aan het einde houden.

Het deelnameformulier vind je hier.
De deadline om mee te doen aan de Ampler Challenge is 26 mei. Op 31 mei maken ze bekend welke Challenges ze gekozen hebben.

Met de Ampler Challenge wil Ampler graag de aandacht vestigen op de voordelen van fietsen en hoe elektrische fietsen ervoor zorgen dat je echt geen excuus meer hebt om niet de fiets te pakken. Zo stoot een e-bike 12x minder CO2 uit dan een auto (22g/km tegenover 271 g/km). Daarbij komt dat e-bikes obstakels als wind, heuvels en zweet laten verdwijnen en de omgeving of hoe fit je bent er niet meer toe doen.

Klik om te reageren

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

To Top