Reviews

Merida E-spresso 400 EQ

Merida elektrische fiets E-spresso 400EQ

Merida elektrische fiets E-spresso 400EQMerk: Merida
Model: E-spresso 400 EQ
Modeljaar: 2013
Prijs: €3199,-

 

Specificaties:

  • Bosch middenmotor
  • 400 Wh
  • Li-Ion accu
  • Magura MT4 schijfremmen
  • NuVinci traploze versnelling

MERIDA heeft voor het seizoen 2013 de modellen E-SPRESSO en E-SPRESSO CITY volledig herzien en dankzij nieuwe Bosch-aandrijftechnologie zijn ze nog krachtiger geworden. Laat jezelf ‘elektrificeren!‘

Vanaf de allereerste introductie groeit het aantal enthousiaste fietsers die kiezen voor elektrische ondersteuning. E-bikes zijn er in alle soorten en maten en er zijn net zoveel fans als redenen om je voort te bewegen met behulp van een duurzame elektrische fiets. Het milieu, gezondheid, flexibiliteit, het kunnen presteren op hetzelfde niveau als de partner … de lijst is eindeloos lang maar het beste is om je eigen motivatie zelf te ontdekken!

Niet alleen forensen profiteren van de voordelen van moderne E-bikes. Of het nu sportieve fietsen voor dagelijks gebruik zijn, comfortabele fietsen met een verlaagde instap of – geheel nieuw voor 2013 – robuuste E-mountainbikes: MERIDA biedt elektrische ondersteuning voor elk inzetbereik en opent daarmee de fietswereld voor nog veel meer enthousiaste mensen!

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Merida E-spresso 400EQ
Average rating:  
 0 reviews
Klik om te reageren

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

To Top