Nieuws

Merida elektrische fiets met nieuwe Bosch accu’s

Merida E-Spresso met Bosch middenmotor

Merida elektrische fiets met Bosch accuMerida levert voor 2013 haar elektrische fietsen met de nieuwe Bosch Powerpack 300 en Powerpack 400 accu’s en de nieuwe Intuvia-boordcomputer. Het gaat om zowel e-bikes van de Merida als van Centurion. Daarmee zijn deze merken één van de eersten die e-bikes met het nieuwe Bosch systeem uitleveren.

Door de Powerpack accu’s wordt de actieradius van de e-bikes verhoogt tot een maximum van 130 km. De Intuvia boordcomputer biedt verschillende nieuwe opties en wordt bediend door middel van een handige bedieningsunit op het stuur.

Drie versnellingssystemen
Merida levert de elektrische fietsen met drie verschillende versnellingssystemen: met een Shimano Alfine 8 versnellingsnaaf, een Shimano Deore XT 10 derailleur of de Nuvinci versnellingsnaaf. De Centurion modellen worden aangeboden met een Shimano Alfine 8 en een Deore XT 10 versnellingssysteem.

Naast de ‘normale’ e-bikes bieden Merida en Centurion ook e-mountainbikes aan. Volgens Merida Benelux zijn diverse 2013 modellen nu al uit voorraad leverbaar.

Klik om te reageren

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

To Top