Nieuws

BBB Grid, nieuwe e-bike helm, met achterlicht voor extra veiligheid

Het wordt steeds drukker op de weg. En daarom is het, zeker in het donker, helemaal geen gek idee om een helm te dragen op je elektrische fiets. Gelukkig zien die er tegenwoordig best tof uit en het draagcomfort is prima in orde.

BBB is een Nederlands merk dat gespecialiseerd is in accessoires voor de fiets. Ze maken ook al jaren helmen voor wielrenners, ze sponsoren zelfs een profploeg. Een goede helm maken kun je dus wel aan ze overlaten. Deze BBB GRID is de nieuwste helm, speciaal gemaakt voor ‘commuters’….mensen die hun fiets gebruiken voor bijvoorbeeld woon-werk verkeer.

Aan de voorkant zit een klep tegen wind en regen, dankzij 10 ventilatiegaten blijft je hoofd koel en achterop zit, heel slim, een ledlampje zodat je extra goed zichtbaar bent voor achteropkomend verkeer. En dan zit er ook nog een insectennetje in, zodat je niet bang hoeft te zijn dat er ’s zomers een wesp klem komt te zitten die je in je hoofd steekt.

De helm komt in twee maten: M (52/58cm), L (58/62cm). Je kunt kiezen uit drie kleuren, mat grijs/wit, mat neon geel en mat zwart. De adviesprijs is: €69,95. Te koop bij de betere fietsspeciaalzaak.

Klik om te reageren

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

To Top