Nieuws

Nutcase Tracer, e-bike helm

De Nutcase  Tracer is een fraaie helm voor op de e-bike. Voor fietsers die het niet erg vinden een beetje op te vallen, die wel houden van een kleurtje en zuinig zijn op de inhoud van hun hersenpan.

Licht en veilig

De Tracer is een lekker lichte helm, die je maximale bescherming biedt. Dat wil zeggen, op gewone elektrische fietsen. De Tracer is niet gecertificeerd voor de speed pedelec. Alle Tracer helmen hebben de mogelijkheid tot interne ventilatie, want met het CoolControl mechanisme kun je zelf kiezen of de 10 ventilatiegaten open of dicht staan. Als je ze dicht doet beschermen ze tegen kou en regen, in de open stand zorgen ze voor een verfrissend rijwindje om het hoofd koel te houden.

Elke Nutcase Tracer helm wordt geleverd met een bijpassende visor (klep) van stof, die bescherming biedt tegen regen en direct zonlicht uit je ogen houdt. De helmen van Nutcase zijn heel gebruiksvriendelijk dankzij de goede pasvorm en het eenvoudig te bedienen verstelsysteem met een draairing. Een set kussens in verschillende diktes zorgt voor perfect comfort. De magnetische sluiting tenslotte, zorgt ervoor dat de helm snel en gemakkelijk op en af te zetten is. De 360° reflectie zorgt dat je ook in het donker goed zichtbaar bent.

De collectie Tracers komt in 6 kleuren: Aurora Green, Eclipse Black, Glacier Blue, Ember Red, Spark Yellow, and Shadow Grey. De nieuwe helmen zijn vanaf maart 2017 beschikbaar bij één van de vele verkooppunten, die vind je hier. De helm komt in 2 maten en gaat € 99,95 kosten…..daar kun je je geen buil aan vallen (sorry, ik kon het niet laten ;-)).

Klik om te reageren

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

To Top