Peper bikes

Peper maakt elektrische fietsen in één maat. Dankzij een slim systeem is het frame voor iedereen op de juiste hoogte in te stellen. Er zijn ondertussen aardig wat dealers in Nederland, wij testten zelf ook al eens een Peper e-bike, het SQ 7.3 model. Rijd jij zelf ook op een elektrische fiets van Peper, dan horen we graag wat je er van vindt. Vul je het review formulier hieronder in? Kost weinig tijd en je doet er toekomstige e-bike rijders een groot plezier mee.

Alle Peper e-bikes vind je hier: www.peper.bike

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Peper
Average rating:  
 4 reviews
 by van waeyenberghe lubin
fiets
Welke fiets: peper sq 7.2

dag mei 2014 peperfiets aangeschaft , nu mei 2021 rij nog steeds op de peperfiets maar bat. is ook op en op is op 20 km en gedaan .
nu revisie van de battery van 10ah naar 11,6 ah en 324 euro betaald en ik kan nu 50 km rijden wat erg weinig is met een capaciteit van 15 % meer , maar een leuke fiets om mee te rijden

 by Mat Vullings
ervaringen na 4 jaar
Welke fiets: Peper SQ-7.2

Peper heeft een leuk systeem bedacht met accu's aan de zijkanten (in mijn geval 2 accu's, SQ-7.2) De traploze ondersteuning is ook heel fijn.
4 jaar geleden 2 fietsen gekocht, met op iedere fiets 2 accu's. Door de 2 accu's was het wel een behoorlijke investering maar dit zorgt ervoor dat je nooit met een lege accu zit. Het probleem is alleen dat de motoren op de fiets niet goed zijn. Vorig jaar mijn motor na 8500 km moeten laten reviseren, nu bleek dat ook de motor van de 2de fiets het na 8000 km begeeft. Vervanging van de motor kost 320 euro!! Peper geeft niet thuis als je aangeeft dat het wel vreemd is dat dit bij beide fietsen gebeurd.
Is wel jammer voor een fiets waar ik best wel tevreden over ben, maar om nu iedere 8000 km 320 euro te besteden aan een nieuwe motor vind ik toch wat ver gaan. Volgende fiets toch maar geen Peper.

 by Teun Arends
Peper
Welke fiets: Peper SQM7.0

Mijn vrouw en ik hebben elk een SQM7.0 (middenmoter) en die bevallen zeer goed. Comfortabel fietsen, redelijk stille motor en goed weggedrag dankzij de dikke banden.

 by Marjan
Simpel en doeltreffend
Welke fiets: Peper SQ7.3

Fijne fiets. Lekker simpel. Stille motor met heel veel kracht. De ondersteuning instellen gaat met een draaiknopje, erg makkelijk. Lekkere fiets voor in de stad, en niet zo idioot duur als veel andere 'bekende' merken.

To Top