Qwic

Qwic maakt zowel elektrische fietsen als e-scooters. Op deze site gaat het uiteraard om de e-bikes van Qwic, bijvoorbeeld de mooie speed pedelec die ze maken. Heb jij een Qwic? Dan zijn wij en onze lezers heel benieuwd naar jouw ervaringen met het merk. Geef je jouw mening via het review formulier hieronder? Dank namens iedereen die nog twijfelt welke e-bike ze moeten aanschaffen.

Je vindt alle e-bikes van Qwic op: Qwic.nl

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Qwic
Average rating:  
 4 reviews
 by Frank
Betrouwbaarheid QWIC
Welke fiets: MA11 Performance Speed

Bijzonder slechte ervaring met de betrouwbaarheid van de Brose TF motor: bij 5000km inmiddels 2x vervangen onder garantie. Bij de 2e keer is tevens de accu (735Wh) defect geraakt. Bij het vervangen van de motor is het achterlicht defect geraakt, en bij het update wordt de verlichting van de fiets uitgeschakeld (alleen te verhelpen door de dealer + QWIC). Inmiddels voor € 3800,- aan rekeningen liggen: Alles onder garantie welliswaar, maar dit betekent dat na de garantieperiode van 2 jaar de fiets is afgeschreven.

Kortom : speedpedelecs met een Brose TF middenmotor links laten liggen!

 by truus oomen
qwic fiets
Welke fiets: T-MN7

In het begin problemen met accu.
Nu na 3 jaar en 2500km is accu defect> €670
Belachelijk wat een slechte kwaliteit

 by T.Sterenberg
2 e hands gekocht 2 jaar geleden
Welke fiets: Qwic 127/lf trend

het is een goede fiets,alleen heb ik nu mijn accu nieuwe onderdelen in laten zetten ,en dan kan ik nu plus ,m 40 km rijden ,als ik het goed hebt is zit mijn accu nu 3 jaar in. Ewa vering is het uitstekend

 by wim
accu gesmolten
Welke fiets: qwic

Bij mijn accu is de printplaat weggesmolten. na een jaar en acht maanden, dus binnen de garantie. Mijn fietsenmaker zegt dat het mijn schuld is en wil geen garantie geven. hij wil alleen een nieuwe accu verkopen. dezelfde accu kan ik op internet kopen voor E125 minder! hij verzint steeds nieuwe argumenten om te "bewijzen" dat het mijn schuld is.
Leverancier gaat uit van zijn visie en wil verder niet reageren. als je een fiets nodig hebt voor dagelijks woon/werk verkeer denk dan nog eens heel goed na!

To Top