Nieuws

RAP Fietsen

En we hebben er weer een merk bij, RAP. Een goede naam voor een fiets met elektrische ondersteuning…..die zouden je immers rap van A naar B moeten brengen.

We kennen al meer merken die fietsen aan huis bezorgen, meestal in combinatie met lage prijzen en vrij simpele specificaties zoals bijvoorbeeld een ondersteuning die maar 2 standen kent, aan en uit.

RAP lijkt een mooie mix gevonden te hebben tussen uitgebreide specificaties, service en een ijzersterke prijs.
Want waar vind je een elektrische fiets met een 370Wh Li-Ion accu, 7 Shimano Nexus versnellingen, aluminium frame, lcd display voor de besturing en een trapkrachtsensor (!) voor onder de 1500 euro, die ook nog eens thuisbezorgd wordt? En daarmee is het nog niet klaar, voor de gratis onderhoudsbeurt komen ze ook bij je langs, thuis of op het werk. Dit doen ze overigens niet zelf, hiervoor hebben de samenwerking gezocht met FietsNED. Je kent ze wel, de mobiele fietsenmakers van Nederland. Slim!

Om te beginnen zijn er 2 modellen, de Tour 7 voor 1495 euro en een iets duurder model (1575 euro) die lederen handvatten en een zadel van leer heeft.

Het klinkt bijna te mooi om waar te zijn. Maar wil je je als nieuw merk tegenwoordig nog in de overvolle fietsenmarkt wurmen, dan moet je wel met  een heel bijzonder verkoopargument komen. Daar zijn ze bij RAP in ieder geval al in geslaagd. Of ze als nieuw merk ook gaan slagen? De tijd zal het leren. Wij gaan binnenkort in ieder geval eens een flinke proefrit maken, het verslag daarvan komt uiteraard onder de “testen” te staan.

Voor nu moet je het even doen met de foto’s en de uitgebreide beschrijving in de review-module van deze website.

Meer info: www.traprap.nl

Klik om te reageren

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

To Top