e-mtb

Riese & Müller Delite Mountain, 1000 Wh e-mtb

Riese & Müller presenteert deze vernieuwde Delite Mountain. Een e-mountainbike met  twee accu’s aan boord. De naam Delite staat voor een complete serie fietsen met hetzelfde frame als startpunt. Voor 2017 komen er 11 verschillende modellen, met daarin 5 speed bikes die 45 km/u kunnen rijden.

rm-delite-emountainbike

Door de inzet van twee accu’s wordt actieradius logischerwijs verdubbeld tot een dikke 1000 Wh! Daarmee moet je het toch wel een paar flinke beklimmingen uithouden. Het frame is voor 27,5″ wielen, waar ook de nieuwe Plus banden inpassen, lekkere brede sloffen dus. In combinatie met de sterkte CX versie van de Bosch middenmotor, en voor + achtervering, zorgt dit voor een stabiel en goed controleerbaar stuurgedrag.

De Delite komt ook beschikbaar met Gates riemaandrijving gecombineerd met NuVinci’s versnellingsnaaf. Die zul je echter niet in de elektrische mountainbike versies gaan vinden.


Meer modellen

rm_deliteNaast deze Mountain versie is er bijvoorbeeld ook de fraai aangeklede Riese & Muller Delite Touring. Met flinke banden zonder noppen, spatborden en een stevige meeverende bagagedrager. Ook aan een standaard en goede verlichting is gedacht. Lijkt ons een perfecte vakantiefiets voor ruig terrein. Leverbaar vanaf oktober voor € 4.799,-.

Binnenkort meer informatie over alle afmontages, gewichten en prijzen.

Klik om te reageren

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

To Top