Nieuws

Kleinste e-vouwfiets, SinClair A-bike

abikeEen elektrische vouwfiets van slechts 11,8 kilo die opgevouwen maar 70x40x21cm ruimte in beslag neemt. Klinkt als een goede uitvinding. En dan kost deze SinClair A-bike ook nog maar 875,- euro. Lijkt ons ideaal om mee te nemen in de trein. Voor naar het station, of het laatste stukje naar je werk.

Er zit een slimme sensor in die er voor zorgt dat de trapondersteuning werkt waar je hem nodig hebt. De kleine 24 Volt li-ion accu heeft  een actieradius van ongeveer 25 km en is na 3 uur laden weer klaar voor gebruik.

Uiteraard zijn er ook wel wat nadelen te noemen. De kleine actieradius, fijn sturen gaat niet lukken met dit soort mini-wieltjes en 20 kilometer per uur is natuurlijk niet echt rap.

Als je op zoek bent naar een kleine en lichte vouwfiets dan hoort deze toch echt op de shortlist. Na een paar keer oefenen zet je hem dankzij een telescopisch kliksysteem in 10 seconden in elkaar. De 8″ wieltjes kunnen niet lek en opgevouwen neem je hem supermakkelijk mee. Desnoods als handbagage in het vliegtuig.

Meer info: http://www.abike-shop.nl/elektrische-vouwfiets-a-bike-electric.html

 

 

 

Klik om te reageren

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

To Top