Reviews

Sparta B1

Sparta B1 elektrische fiets met Bosch middenmotor

Sparta B1 elektrische fiets met Bosch middenmotorMerk: Sparta
Model: B1
Modeljaar: 2013
Prijs: €2399,-

 

Specificaties:

  • Bosch middenmotor
  • 400 Wh
  • Li-Ion accu
  • Magura HS11 hydraulische remmen
  • 8 Versnellingen in achternaaf
  • Door de accu gevoede verlichting

De elektrische fiets van Sparta met Bosch technologie heeft de motor midden in het frame zitten. Dit heeft 3 voordelen. 1. Dit geeft een krachtige ondersteuning omdat de motor direct op de trapas zit. 2. Dit geeft de elektrische fiets een laag zwaartepunt voor extra stabiel rijgedrag. 3. De motor, de sensoren en de elektronica zitten allemaal bij elkaar. Daarnaast is de motor van Bosch zeer compact.

Het Bosch-Systeem heeft 3 sensoren, waarmee nauwkeurig gemeten kan worden hoe hard je fietst, hoeveel omwentelingen met de trappers worden gemaakt en hoeveel kracht daarbij gezet wordt. De motor reageert hier direct op. Deze elektrische fiets ondersteunt dan ook zeer natuurlijk door de krachtige motor op de trapas. De Bosch B1 is een nieuwe elektrische fiets in de elektrische fiets collectie van Sparta.

De Bosch motor heeft 400 Wattuur waarmee je tot 150 kilometer kan rijden onder optimale rijomstandigheden en in combinatie met de ECO-Stand. Deze elektrische fiets heeft 8 versnellingen van Shimano Alfine. Dit zorgt voor optimaal rijcomfort omdat de elektrische fiets totaal aan uw eigen trapkracht aangepast kan worden. Daarnaast draagt de verende voorvork, de verende zadelpen en de handmatig verstelbare stuurpen ook bij aan de optimale zithouding en daarmee ook aan de optimale fietscomfort.

Je voelt namelijk veel minder schokken door de vering. Wat betreft de remmen heeft deze elektrische fiets hydraulische schijfremmen om snel tot stilstand te komen. Zowel de koplamp als het achterlicht worden automatisch gevoed door de accu van de elektrische fiets. Wil je graag een Bosch motor die je lekker in de stad kunt gebruiken? Dan is de Bosch B1 misschien iets voor jou!

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Sparta B1
Average rating:  
 0 reviews
2 Reacties

2 Comments

  1. Pingback: Sparta gebruikt Bosch techniek - Elektrabikes.nl

  2. Pingback: E-bike leidt niet tot meer ongelukken - Elektrabikes.nl | Elektrabikes.nl

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

To Top