Nieuws

Sparta elektrische fiets testlab

Op zoek naar een elektrische fiets van Sparta, maar weet je nog niet welke model voor jou het meest geschikt is? Dan heeft Sparta nu een leuke tool voor je op hun “testlab” website gezet.

testlab sparta

Via een interactieve video kom je via het beantwoorden van zeven vragen te weten welk Sparta model jij het best kunt kopen. Als je na de eerste minuut denkt dat je in een Sesamstraat filmpje terecht bent gekomen…gewoon even uitzitten, het komt goed! Uiteindelijk is het best een grappige manier om je fietsen aan de man te brengen.

Wel jammer is dat er weinig uitleg is bij de vraag over de plaatsing van de motor. Je moet zelf kiezen voor een middenmotor, een motor in het voorwiel of juist in het achterwiel.  Wat voor jou in dit geval de beste keuze is kom je niet te weten. Daar zul je je toch eerst even goed in moeten verdiepen. Wij hebben een voorkeur voor een motor in het midden, maar daar hangt wel een flink prijskaartje aan.

Nieuwsgierig? Doe zelf de test op de website van Sparta: http://testlab.sparta.nl/

Het wachten is nu natuurlijk op een video waarin alle merken met elkaar samenwerken en je na zeven vragen weet welk merk én welk model je moet kopen…

Meer informatie over de Bosch middenmotor in de Sparta fietsen: Sparta gebruikt Bosch techniek

Klik om te reageren

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

To Top