Nieuws

Sparta genomineerd voor FIA2010

Op initiatief van RAI Vereniging wordt op 25 januari 2010 tijdens de Fietsvak in het Autotron voor de vijfde keer de jaarlijkse onderscheiding “Fiets Innovatie Award” uitgereikt. Het doel van deze award is het stimuleren van productvernieuwing in de fietsbranche. Er waren voor 2010 flink wat inzendingen, 37 om precies te zijn. Hieruit zijn 9 produkten genomineerd.

Uit deze 9 nominaties worden tijdens de Fietsvak dan uiteindelijk 5 awardwinnaars gekozen. Waarom al in 2009 genomineerd wordt voor 2010 is ons niet helemaal duidelijk, dit schijnt echter gebruikelijk te zijn. Kennelijk beschikt de vakjury over vooruitziende gaven en wordt er verder in 2010 niet veel bijzonders verwacht.

Eén van de genomineerden is Sparta en wel voor hun Heart Support Module. Dit is een optie voor de ION fietsen, waarmee je je hartslag kunt koppelen aan de mate van ondersteuning. “Je ION wordt zo een cardio fitness apparaat!”, aldus de marketingafdeling van Sparta. Nu de elektrische fietsen nog wat kilootjes lichter maken, en ons hart is helemáál blij in 2010.

Klik om te reageren

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

To Top