Nieuws

Specialized opent testcenter in Arnhem

Specialized is een van de grotere fietsenmerken in de wereld. In Nederland vooral bekend bij wielrenners en mountainbikers, maar ze maken ook prachtige stads- en tourfietsen. En zeker hun elektrische fietsen mogen er zijn. Met eigen ontwikkelingen en mooi geïntegreerde componenten.

Om hun e-bikes voor aanschaf te kunnen uitproberen hebben ze nu een eigen test center geopend in Arnhem.  Dit ‘Turbo Test Center’ geeft consumenten de mogelijkheid om de Specialized Turbo en Levo fietsen uitgebreid te testen. Wanneer je wil overgaan tot aankoop dan kan dat bij de Specialized dealers bij jou in de buurt, maar ook in het Test Center zelf.

‘Vanwege de centrale ligging, uitstekende fietsinfrastructuur en prachtige omgeving is er gekozen voor Arnhem als locatie van het Turbo Test Center. Daarnaast zien we in de regio Arnhem-Nijmegen een toenemende populariteit op het gebied van e-bikes’, aldus Frank van Dulmen, Market Leader Dutch Spoken Markets bij Specialized.

Je vindt het Specialized Test Center op:

Adres: Velperplein 17, 6811 AH Arnhem
Tel: +31263796704
Email: testcenterarnhem@specialized.com

Openingstijden:
Maandag: 12:00-18:00
Dinsdag: 10:00-18:00
Woensdag: 10:00-18:00
Donderdag: 10:00-20:00
Vrijdag: 10:00-18:00
Zaterdag: 10:00-17:00
Zondag: gesloten

Meer info op: specialized.com

Turbo Como 4.0

Specialized e-bikes die je in het Test Center kunt vinden zijn naast de splinternieuwe Levo full suspension mountainbike, ook de Turbo ‘city-modellen’. Van de duurste Turbo Vado speedpedelec, tot aan een veel vriendelijker geprijsd model als de Specialized Turbo Como 4.0 Low Entry. Zoals de naam al zegt, een elektrische fiets met lage instap. Met een volledig geïntegreerde Turbo 1.2E motor, die zich aanpast aan de hoeveelheid kracht die jij zelf zet. Ook de custom accu (460Wh) zit keurig verstopt in het frame. Deze kan er wel simpel uitgehaald worden om hem ergens anders op te laden.

Specialized Turbo Como 4.0 Low Entry

Turbo Como 4.0 Low Entry

Verder is de Como afgemonteerd met 9 versnellingen, hydraulische schijfremmen, spatborden, verende voorvork, een bagagedrager en uiteraard prima verlichting. Het frame is zo gemaakt dat je makkelijk met je voeten bij de grond kunt, wel zo veilig met de koude en soms gladde maanden in aantocht. De Como 4.0 kost €2.499 euro. Hij is er naast deze fraaie blauwe uitvoering ook nog in het sportief rood. Heb je liever een herenmodel dan kan dat ook. Dan heb je uiteraard niet het voordeel van de lage instap.

Klik om te reageren

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

To Top