Nieuws

Stella Albatros met LiPo accu

Stella Albatros met Li-Po accu

Stella, het elektrische fietsenmerk uit Nunspeet, biedt nu tijdelijk hun instapmodel Albatros aan voor slechts 999 euro.

Stella Albatros met Li-Po accuDe prijs is al prima, de meegeleverde accu is helemaal top.  Een LithiumIon Polymeer accu (360Wh) in een fiets voor deze prijs kom je niet veel tegen.
Dit soort batterijen gaat langer mee dan de meestal geleverde standaard LithiumIon accu’s, zijn lichter en ook nog eens snel op te laden. Dit opladen moet je wel op de juiste manier doen, Li-Po accu’s zijn nogal gevoelig voor verkeerd laden. Met hulp van de meegeleverde lader moet dit geen probleem zijn.

De Stella Albatros heeft een motor van 40 Nm in het voorwiel om je tegen de wind in te helpen. De fiets kan eventueel thuis gebracht worden voor een testrit. Daarvoor neem je even contact op met de leverancier die, in overleg, een dag afspreekt waarop ze bij je langskomen. En dat voor nog geen duizend euro. Die scherpe prijs kan Stella aanbieden omdat ze de tussenhandel hebben uitgeschakeld. De fiets gaat vanaf de fabriek rechtstreeks naar Nunspeet naar jou als consument. Daar zitten dus geen fietsenmakers tussen die ook wat moeten verdienen…klinkt logisch.

De specificaties:

  • Vijf trapondersteuningen. Die stel je in via het display op het stuur.
  • 3 of 7 versnellingen van Shimano
  • Geveerde voorvork.
  • Verende zadelpen met gelzadel.
  • LED Verlichting van Spanninga.
  • Anti-Lek banden.

1 Reactie

1 Reactie

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

To Top