45kmh

Stromer ST5

Je moet er nog even geduld voor hebben, kun je ook nog even sparen. Maar in juni 2018 is ie te koop, de nieuwe Stromer ST5. Voor het luttele bedrag van € 9.490!

De nieuwe Stromer ST5

Het nieuwste lid in de Stromer familie wordt boordevol mooie features gestopt. Een SYNO Sport motor met 850 vermogen en 48 Nm om je razendsnel naar een topsnelheid van 45 kilometer per uur te brengen bijvoorbeeld. En dankzij de 48V, 983Wh accu kun je met die snelheid ook een flink aantal kilometers doorrijden. De nieuwe aandrijving heeft ook een drukknop waarmee je de sportmodus inschakelt. Het frame werd compleet opnieuw ontwikkeld voor deze fiets. Om een zo clean mogelijke look te creëren, alle kabels zijn weggewerkt. Nog een mooie feature, een geïntegreerde claxon.

Keyless

Tof is ook dat je geen sleutels meer nodig hebt. De fiets kun je alleen gebruiken als je een smartphone in de nabijheid hebt die toegang heeft tot de fiets. Als je wegloopt van de fiets, schakelt deze zichzelf op slot, zodra je weer in de buurt komt gaat het slot er dankzij de Bluetooth verbinding met een app vanzelf weer af, handig! Ook de accu is op deze manier beschermd, die is niet te verwijderen zonder de telefoon in de buurt.

Second screen

De Stromer ST5 heeft een ingebouwd touchscreen op de bovenbuis, en dankzij een houder kun je een smartphone op het stuur bevestigen als second screen. Daarmee zou je kunnen navigeren, maar je kunt er middels de Stromer app ook extra informatie over de fiets mee tonen.

De nieuwe speed pedelec rolt op 27,5 inch grote wielen, waarop nieuwe Pirelli Cycl-e banden gemonteerd zijn. Ook de rest van de componenten is van hoog niveau. Elf versnellingen van Shimano die je dankzij de Di2 shifter en derailleur elektronisch kunt laten schakelen. Schijfremmen van TRP, Supernova M99 LED verlichting als koplamp en achterlicht en dan natuurlijk nog de typische Stromer dagverlichting in de balhoofdbuis. Het nieuwe vlaggenschip van de Zwitsers is vanaf juni leverbaar, je kunt je er al wel vast op inschrijven.

Klik om te reageren

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

To Top