Nieuws

Supersterke 24Ah Panasonic vervangingsaccu

Het kan je niet ontgaan zijn, E-bikes worden onder fietsers steeds populairder. Met op dit moment ca. 1,2 miljoen verkochte elektrische fietsen is het Panasonic 26 volts aandrijfsysteem het meest gebruikte systeem in Europa. 

In Nederland zitten deze accu’s bijvoorbeeld in de fietsen van Kalkhoff en Flyer. 

Fietsen met een ‘elektrische’ aandrijving worden ook steeds vaker dagelijks gebruikt. De vraag naar vervangings- en reserveaccu’s stijgt daarom enorm. Reden voor distributeur DerbyCycle om extra sterke vervangingsaccu’s aan te bieden aan hun dealers. Met daarbij een actie waarbij de fietsenmaker bij een bestelling van 3 accu’s een gratis 8Ah accu meegeleverd krijgt. 

Mocht je merken dat je huidige accu aan vervanging toe is, dan is het misschien het overwegen waard even door te sparen voor de nieuwe supersterke 24Ah accu speciaal voor het 26Volts Panasonic systeem, met een actieradius tot wel 200 km. Daarvoor moet je wel diep in de buidel tasten, hij kost je namelijk het lieve sommetje van 799 euro.

Als dat je echt te gortig is, dan kun je ook voor een lichtere en minder dure versie kiezen, hieronder alle mogelijkheden:

8Ah – €349 (actieradius 80km)
18AH – €499 (actieradius 140km)
24Ah – €799 (actieradius 200km)

1 Reactie

1 Reactie

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

To Top