Nieuws

Trek LM800+

Trek_LM800_Plus_LowstepMet uitlevering van de LM800+ voorziet het Amerikaanse fietsenmerk Trek in de behoefte naar een krachtige elektrische fiets die uitblinkt in gebruiksgemak doordat je altijd in de, voor jou op dat moment, ideale trapfrequentie kunt rijden.

Nooit meer het gevoel dat je ene versnelling te zwaar is en de volgende net te licht. Dit gebruiksgemak wordt gecreëerd doordat de NuVinci H/Sync naaf volledig is geïntegreerd in het Bosch systeem. Deze naaf maakt het mogelijk om een oneindig aantal versnellingen traploos aan je wensen aan te passen. Je stelt de voor jou optimale trapfrequentie in en de NuVinci naaf doet de rest. Of dit nu berg op is of berg af! Door de integratie met Bosch is hier geen extra versnellingshendel voor nodig.

De LM800+ is opgebouwd rondom het Trek Perfomance Lowstep frame. Een innovatief frameplatform dat stijfheid en lichtgewicht op slimme wijze combineert. De Headshok voorvork doet het al jaren prima, en oogt ook nog eens mooi. Hierbij heb je niet de 2 verende voorpoten die je meestal ziet, maar een mooi weggewerkt veerdeel net onder de balhoofdbuis.

‘De LM800+ is de ultieme combinatie tussen sportief rijden en comfort. En dit alles in een elegant jasje’, aldus brandmanager Jan Willem Groen.

De Trek LM800+ wordt direct geleverd in een Low Step frame en is beschikbaar in de maten 45/50/en 55cm. De adviesverkoopprijs is: € 3399, – Kleur: Coal Tutone (zie foto).

 

Klik om te reageren

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

To Top