Nieuws

Trek TM500+: Elektrische fiets van het jaar 2013

Trek TM500+ elektrische fiets

De Trek TM500+ heeft de verkiezing “Elektrische fiets van het jaar 2013” gewonnen. Deze prijs kreeg Trek op de FietsVak, een fietsbeurs voor de vakhandel.

Trek TM500+ elektrische fietsDe jury van de E-bike van het Jaar verkiezing koos voor de Trek TM500+ voor de Smart E-Bike en de Sparta ION RXS+. Als reden wordt onder meer genoemd; de grote actieradius, een optimale gewichtsverdeling (motor in het midden) en de betrouwbaarheid van het Bosch systeem.

Steeds meer Bosch

Het Bosch e-bike aandrijfsysteem is bezig met een grote opmars in Nederlands. Vorig jaar was er nog maar één deelnemer die was afgemonteerd met Bosch, de winnaar Cannondale E-series. Dit keer waren er maar liefst acht van de zevenentwintig fietsen afgemonteerd met het Bosch systeem.

Meer elektrische dan ‘gewone’ fietsen bij de inzendingen

Het is de derde keer dat de RAI Vereniging deze verkiezing voor E-bikes organiseert en dit jaar waren er opnieuw meer elektrische fietsen dan ‘gewone’ fietsen ingezonden voor de wedstrijd. Om nog maar eens te benadrukken hoe populair elektrische fietsen zijn geworden.

2 Reacties

2 Comments

  1. Pingback: E-bike test Plusmagazine 2013 - Elektrabikes.nl | Elektrabikes.nl

  2. Pingback: Nieuwste Bosch systeem voor Trek RIDE+ & Powerfly - Elektrabikes.nl | Elektrabikes.nl

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

To Top