45kmh

Trek XM700+, nieuwe speed e-bike

Trek_XM700De XM700+ is de nieuwe snelle e-bike (ook wel speed pedelec genoemd) van Trek. Met ondersteuning tot 45km/u een perfecte vervanging voor de auto bij woon-werk verkeer. Enkele reizen tot zo’n 25 kilometer leg je met een speed bike bijna net zo snel af als met een auto. En dan heb je nog wat aan je conditie gewerkt ook. ‘Met de introductie van de XM700+ brengt Trek het perfecte woon- werkverkeer wapen voor de fietsforens’ zegt brandmanager Jan Willem Groen dan ook.

De accu zit op de schuine buis, deze levert genoeg energie aan de Bosch Performance Drive motor om brommersnelheden te halen. Het frame is speciaal voor de Bosch kit ontworpen en heeft een sportieve geometrie. Dat is ook wel nodig bij dit soort snelheden, zeker in bochten is een stijf frame dat niet ‘zwabbert’ heel belangrijk. De Trek XM700+ is verder voorzien van hydraulische schijfremmen van Magura en een instelbare monoshock voorvork zorgt voor het nodige comfort.

Natuurlijk is de Trek XM700+ voorzien van een RDW typegoedkeuring.
De fiets is leverbaar in een heren (50/55/60CM) en een midstep (45/50/55) frame. Beiden in het zwart met mooie rode accenten. De adviesprijs bedraagt € 3499,-.

1 Reactie

1 Reactie

 1. Bernhard Misilje

  06/09/2015 at 11:13

  Daar ik een van de eerste tester ben van een atb focus 45 km.
  Ben ik niet te vreden nog even wachten tot de kinder ziektes er uit zijn.
  Moter al vele malen defect geweest nog even wachten tot deze voorgoed verholpen zijn verder is het een prima vervoer middel als je knieën het niet meer goed doen
  En voor al als je in de bergen woont of duinen prima ondersteuning

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

To Top