e-bakfiets

Triobike elektrische bakfiets

Het Deense trioBike maakt prachtige elektrische bakfietsen. We kwamen deze bijzondere haaien-uitvoering tegen op hun website.

Er zijn diverse modellen, die je helemaal kunt ‘customizen’ via de site van de fabrikant. In Nederland zijn er ondertussen ook al een paar dealers, maar je kunt deze e-bakfiets indien gewenst ook vanuit Denemarken laten toesturen.

Customize je e-bakfiets

De standaard versie van deze trioBike Mono E bakfiets begint met een prijs van iets boven de 4000 euro. Als je hem zo wilt hebben als wij hem configureerden, ben je 5300 euro kwijt. Dan is de standaard motor vervangen door een sterke BionX versie, met een 555Wh accu. De anders enigszins saaie bak krijgt een stoere haaienbek, er zitten comfortabele zitjes in en een bijpassende ‘hoodie’ om de vip-passagiers warm en droog te houden. Ook zijn de drie 26″ wielen dan voorzien van anti-lek banden, wel zo fijn.

TrioBike maakte een mooi sfeerfilmpje om het ‘bakfietsgevoel’ op te wekken. Lukt prima, geen vervelend fietsland trouwens, dat Denemarken.

Meer info: http://triobike.com/

2 Reacties

2 Comments

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

To Top