Nieuws

Victoria E-Bikes

Victoria e-bike

Victoria e-bikeDe Victoria e-bikes hebben sinds kort een eigen testcentrum in Nederland. In Zutphen bij distributeur Hartjes om precies te zijn.

Daar kun je bijvoorbeeld deze Victoria Mondeville 8v Bosch (2299,- euro) vinden of de Monaco (2999,- euro), een e-bike  die tot 45km/h gaat.

Victoria is een behoorlijk groot Duits fietsenmerk, met een keur een elektrische fietsen. Uitgerust met diverse afmontages, van Panasonic en Tranz-X tot het veel geroemde Bosch e-bike aandrijf systeem.
De fietsen zijn onderverdeeld in vier categorieën, City,Trekking, Sport en Manufaktur. In die laatste categorie vind je drie fietsen die ze bij Victoria zelf opbouwen en waarbij je meerdere opties tot je beschikking hebt. Zo kun je de Victoria Cremona (1899,- euro) bijvoorbeeld in een andere kleur kiezen, of met een ander soort versnellingen

Op de website kun je naar een dealer bij jou in de buurt zoeken, die zijn trouwens herkenbaar aan een grote groene e-punt sticker op het raam. De dealers hebben natuurlijk niet altijd alle modellen op voorraad, daarom het Hartje in Zutphen per 1 maart een testcenter ingericht waar je, op afspraak, wel de fiets kunt testen die je wilt aanschaffen. Handig toch? Ze hebben daar ook de elektrische fietsen van Conway staan.

1 Reactie

1 Reactie

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

To Top